Održana 147. Izvanrednu sjednicu Skupštine DVD Osijek Gornji grad

Posted on Posted in Novosti

DVD Osijek Gornji grad održao je 21. prosinca 2019. godine 147. Izvanrednu sjednicu Skupštine u prostorijama Društva.

Skupština se odvijala prema slijedećem dnevnom redu:

  1. OTVARANJE SKUPŠTINE
  2. PRIJEDLOG PLANA RADA DRUŠTVA ZA 2020.GODINU
  3. PRIJEDLOG PLANA PRIHODA I RASHODA ZA 2020.GODINU
  4. RASPRAVA I USVAJANJE IZVJEŠĆA I PLANOVA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Osijek Gornji grad dobrovoljna je, stručna, humanitarna, neprofitna i nestranačka udruga od interesa za Grad Osijek, registrirana pri Uredu za opću upravu. Društvo je pravna osoba i osnovano je radi promicanja dobrovoljnog vatrogastva te unaprjeđenja zaštite od požara, za obavljanje vatrogasne djelatnosti, spašavanje ljudi i imovine ugroženih požarom i drugim ugrozama.

AKTIVNOSTI planirane u 2020. godini odnose se na nabavku opreme i sredstava za gašenje, nabavku zaštitne odjeće i obuće, planiraju se vatrogasna natjecanja, osposobljavanja, preventivne djelatnosti, te organizacija memorijala Matija Jakuš. Posebno bogate aktivnosti planiraju se u mjesecu zaštite od požara – svibnju. U 2020. se planira izvršiti završne radove na uređenja vatrogasnog muzeja te nastaviti zahtjevna rekonstrukcija autoljestvi Magirus koja je započela u 2019. godini.

Plana rada društva za 2020.godinu i Prijedlog plana prihoda i rashoda za 2020.godinu Skupština je usvojila jednoglasno i u cijelosti.

Na kraju Skupštine predsjednik Radoslav Grubišić zahvalio se svim članicama i članovima vatrogascima Društva te njihovim obiteljima, i zaželio im čestit Božić i sretnu novu 2020. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *