151. izvještajna skupština DVD Osijek Gornji grad

Posted on Posted in Novosti

U subotu s početkom u 18 sati održana je 151. izvještajna skupština DVD Osijek Gornji grad u prostorijama društva.

Osim članova DVD Osijek Gornji grad na Skupštini su bili gosti iz dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Osječko – baranjske županije te predstavnici prijateljskih dobrovoljnih društava iz Žrnovnice i Topuskog, kao i vatrogasci iz Maribor Novo Mesto iz Slovenije i Bačkog Brega iz Srbije.

Skupštinu je otvorio i pozdravio sve prisutne predsjednik društva Alen Grubišić. Zapovjednik Ivica Kovačević podnio je Skupštini Izvješće o radu u 2022. godini. Financijsko izvješće je pročitao tajnik društva Marin Rebić. Sva su izvješća prihvaćena jednoglasno i bez rasprave.

Vatrogasnu spomenicu za 30 godina dobio je vatrogasac Drago Ilijov, a za 20 godina Tomislav Zagorščak.

Nakon usvajanja Izvještaja o radu i financijama, prisutnima su se obratili Ivan Pejić, predsjednik VZ Osijek, Goran Ivković, v.d. zapovjednik Javne Profesionalne Vatrogasne Postrojbe, Antonio Lozančić, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu Grada Osijeka i Zoran Pakšec, županijski zapovjednik VZZOB, koji je ovom prigodom bio i izaslanik Glavnog vatrogasnog zapovjednika Hrvatske, Slavka Tucakovića.

Predsjednik Alen Grbišić pozvao je sve prisutne na domjenak nakon završetka Skupštine.

IZVJEŠĆE-O-RADU-DVD-OSIJEK-GORNJI-GRAD-ZA-20221-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *